Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC vol que Vilafranca lideri projectes locals que facin front a reptes globals

Reptes el canvi climàtic i les desigualtats.

El candidat del PSC, Francisco Romero, assegura que vol guanyar
l’alcaldia per portar Vilafranca a ser un referent en com s’ha d’actuar
des de l’Ajuntament per combatre el canvi climàtic i les desigualtats.
El socialista assegura que aquests objectius generaran noves
oportunitats per una Vilafranca per viure, treballar, gaudir i avançar.
Aquest dimarts el candidat a les eleccions municipals 2019 del PSC de Vilafranca, ha presentant al Vinseum la candidatura socialista que compta amb 21 candidats i 10 suplents. Tots els barris de la vila hi són representats. La candidatura compta amb membres amb experiència política municipal, i també s’han incorporat persones joves involucrades en diferents àmbits com la salut, el sindicalisme o l’economia. Durant la presentació, Romero, subratllava que s’ha creat un equip que vol impulsar projectes que signifiquin, en un futur, progrés social i econòmic. Els socialistes volen fer front als reptes globals, com les desigualtats i el canvi climàtic.
A la llista hi ha presència, en llocs testimonials, dels tres exacaldes Fèlix Sogas, Joan Aguado i Marcel Esteve.
Romero apunta d’altra banda què per la vinculació amb el món de la vinya i l’entorn mediambiental, volen que Vilafranca sigui un referent mundial en com s’ha d’actuar com a Ajuntament i societat civil per combatre el canvi climàtic i garantir el millor futur per a tothom. I assegura que aquests objectius generaran noves oportunitats.
Fa pocs dies el PSC va presentar el programa electoral que compta amb més de 150 propostes, entre les quals destaquen la renovació de la rambla de la Girada amb participació ciutadana i l’obertura d’un Casal per a la Gent Gran. La millora de les instal·lacions de l’escola Baltà Elias valorant la necessitat de fer un edifici nou. La remodelació del pavelló firal. L’impuls de nous habitatges per a joves i nous serveis a l’Avinguda de la Pelegrina. O la finalització del cobriment de les vies del tren.

PSC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: