Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El ple dels Monjos aprova demanar una subvenció del Feder per renovar 700 punts de llum

El ple dels Monjos aprova demanar una subvenció del Feder per renovar 700 punts de llum

La proposta es va aprovar en un ple extraordinari i va tirar endavant amb el suport de tots els grups del consistori excepte la CUP que es va abstenir.

El ple de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va aprovar la sol·licitud d’una subvenció del fons Feder 2019 destinada a la renovació de les instal·lacions d’enllumenat, il·luminació i senyalització del municipi. L’únic punt de l’ordre del dia d’aquest ple extraordinari i urgent va prosperar amb els vots a favor de PSC, ERC i CiU i l’abstenció de PA-CUP.

La renovació d’aquestes instal·lacions, que afectaria setze sectors i un total de 702 punts de llum substituïts per tecnologia LED, ha de permetre la reducció del consum energètic i les emissions de CO 2 xifrat en un 64,2%, al mateix temps que implicaria un estalvi en el cost econòmic per al municipi.

El cost del projecte és de 262.007,69€ i es demana el cofinançament del 50% que correspon a 131.003,84€ de subvenció. L’altra meitat l’assumiria la corporació. En aquest sentit, l’execució financera s’hauria de fer en dues anualitats, 2019 i 2020.

Pel que fa als terminis, el procés de licitació i adjudicació se situa entre setembre i octubre del 2019, respectivament, mentre que l’execució es pot fer a partir de novembre d’enguany fins a final del 2020 com a data límit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: