Dijous, 18 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El pallasso Anskari serà el pregoner de la festa major de Vilafranca

L’Òscar Navarro Mata, més conegut com a Anskari, serà el pregoner de la festa major. Així ho van anunciar aquest dimarts al vespre a l’escola Sant Ramon els cinc administradors.

Els administradors han explicat que volien donar veu a una persona de la vila que coneix bé la festa major, però que, a més a més, està involucrada en diferents entitats de la vila i que té un projecte que mereix ser conegut.

Anskari ha portat el seu «taller de somnis per fer realitat» a nens i nenes que viuen situacions de conflicte en multitud de països del Pròxim Orient, Sudamèrica i Àfrica.

Tot just acabada la presentació, Anskari reconeixia que la seva primera reacció quan li van proposar ser el pregoner va ser dir que no.

El pallasso explicava també que la festa major li agrada molt i que finalment se sent il·lusionat per compartir les seves emocions en una ocasió com la que se li presentarà el 28 d’agost.

Per part dels administradors, Jonathan Moreno, destacava les característiques que el quintet va pensar a l’hora d’afrontar la decisió de trobar pregoner o pregonera.

Els administradors van destacar de Navarro el fet de ser una persona «que lluita per un món millor a través dels seus valors».

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:20
Futbol en directe
Vilafranca - Europa

Penedès Televisió

16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Esport comarcal
Futbol: Les Cabanyes - Atlètic Vilanova
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: