Dijous, 12 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El debat polític torna a reunir més de 400 joves estudiants a l’Auditori

Divendres passat va tenir lloc a l’Auditori Municipal el Debat Polític, organitzat per les associacions d’estudiants dels instituts públics de Vilafranca.

Enguany el Debat Polític celebrava la seva setena edició, amb l’objectiu d’apropar la política a les aules. La proposta compta amb el suport del Servei de Joventut i l’Ajuntament de Vilafranca.

Un any més, el projecte pretén motivar els alumnes de batxillerat, els quals aviat podran exercir el seu dret a vot, a tractar temes de política. Per fer-ho, les associacions d’estudiants van convidar representants de tots els partits polítics que conformen l’actual Parlament de Catalunya per poder-los transmetre inquietuds i propostes.

El debat, moderat per la periodista Clàudia Climent, va comptar amb la participació de Sònia Sierra, de C’s, Aurora Madaula, de JXCAT, Rut Ribas, d’ERC, Assumpta Escarp, del PSC, Joan Mena, d’En Comú Podem i Maria Sirvent, de la CUP. El PP va ser convidat a participar al debat, malgrat que no va poder confirmar la seva assistència.

Els parlamentaris van haver de respondre qüestions sobre les polítiques de gènere dels seus partits i el posicionament dels mateixos envers el procés independentista, així com un torn obert de paraula que també va girar entorn la igualtat de gènere.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Pica lletres
Concurs per millorar l'ús del català, amb Clàudia Climent

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: