Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Comissionat de Cultura a Barcelona, Joan Subirats, parla de la cultura des dels municipis

Subirats creu que una bona relació entre educació i cultura dotaria els joves de més capacitat creativa i els ajudaria a encarar les incerteses futures.

Vilafranca en Comú va organitzar aquest dilluns a la tarda un debat obert amb Joan Subirats, Comissionat de Cultura de Barcelona, per parlar de polítiques culturals municipals. Subirats porta més d’un any al càrrec i ha tirat endavant diverses accions en l’àmbit cultural. Segons diu les polítiques impulsades pels ajuntaments han de servir per tenir una visió més àmplia de la cultura. Abans de la seva intervenció, Joan Subirats, parlava de la seva experiència a l’ajuntament de Barcelona.

Segons Subirats encara queda molta feina per fer per part dels ajuntaments. Creu que s’hauria d’impulsar la cultura tal i com s’ha fet amb l’educació i relacionar aquests dos àmbits encara més.

Una intensa relació entre educació i cultura dotaria els joves de més capacitat creativa i els ajudaria a encarar d’una altra manera les incerteses futures.

Joan Subirats serà el número 2 de la llista de Barcelona en Comú a les eleccions municipals del 26 de maig. Subirats assegura que, malgrat sortir de la seva zona de confort després de 45 anys com a professor d’universitat, ha acceptat perquè podrà combinar la seva carrera professional amb les tasques que durà a terme a l’ajuntament.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: