Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Comissionat de Cultura a Barcelona, Joan Subirats, parla de la cultura des dels municipis

Subirats creu que una bona relació entre educació i cultura dotaria els joves de més capacitat creativa i els ajudaria a encarar les incerteses futures.

Vilafranca en Comú va organitzar aquest dilluns a la tarda un debat obert amb Joan Subirats, Comissionat de Cultura de Barcelona, per parlar de polítiques culturals municipals. Subirats porta més d’un any al càrrec i ha tirat endavant diverses accions en l’àmbit cultural. Segons diu les polítiques impulsades pels ajuntaments han de servir per tenir una visió més àmplia de la cultura. Abans de la seva intervenció, Joan Subirats, parlava de la seva experiència a l’ajuntament de Barcelona.

Segons Subirats encara queda molta feina per fer per part dels ajuntaments. Creu que s’hauria d’impulsar la cultura tal i com s’ha fet amb l’educació i relacionar aquests dos àmbits encara més.

Una intensa relació entre educació i cultura dotaria els joves de més capacitat creativa i els ajudaria a encarar d’una altra manera les incerteses futures.

Joan Subirats serà el número 2 de la llista de Barcelona en Comú a les eleccions municipals del 26 de maig. Subirats assegura que, malgrat sortir de la seva zona de confort després de 45 anys com a professor d’universitat, ha acceptat perquè podrà combinar la seva carrera professional amb les tasques que durà a terme a l’ajuntament.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Un dia de rock
Programa de rock
01:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz
02:00
Escolta això
Programa musical amb Joan González

Penedès Televisió

00:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
00:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
01:00
El taller de l'artista
Procés de creació artística

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: