Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El col·legi Vedruna de Vilafranca ha celebrat Sant Jordi amb el memorial Montserrat Gillué

Per 32è any els alumnes del col·legi Vedruna de Vilafranca han participat en el certamen literari Sant Jordi-Mare de Déu de Montserrat, memorial Montserrat Gillué que es fa al saló del Casal.

Àngels Guardiet, directora de l’escola, comentava que és un acte que es fa en record també de qui va impulsar aquesta festa a l’escola, i en que hi participen tots els alumnes de cinquè de primària a 4t d’ESO.

Uns nois i noies que són al mateix temps protagonistes i públic d’una festa que s’organitza en dues parts. En la primera, com recorda Guardiet, diferents alumnes del centre fan un recital de poesia i una mostra de les seves habilitats artístiques. Hi ha música, dansa, i enguany també es feia un dibuix en directe mentre durava l’exhibició.

Així, els i les joves donaven lectura a diferents poemes de poetes catalans amb acompanyament musical de companys de l’escola, i s’hi van intercalar exhibicions de dansa.

Després d’aquesta primera part es va donar pas al lliurament dels premis del certamen literari, en una taula que presidia la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca Txell Montserrat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: