Diumenge, 31 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·lectiu d’Artesans, Brocanters i Pintors també és present al carrer durant la diada

La presidenta del col·lectiu, Anna Subirats, explica que el 23 d’abril és un dia per sortir al carrer.

Una vintena de parades del Col·lectiu d’Artesans, Brocanters i Pintors del Penedès és present a la rambla de Nostra Senyora durant la diada de Sant Jordi. Moltes de les parades ofereixen artesania relacionada amb la diada però també s’hi poden trobar productes agroalimentaris.

Durant el matí, nens i nenes de les escoles han fet un tomb per la Rambla de Sant Francesc i també han passat per la de Nostra Senyora. Allà podien veure una gran diversitat d’articles relacionats amb la diada.

Durant la tarda, el col·lectiu ha preparat tres tallers diferents de manualitats amb el drac de Sant Jordi com a principal protagonista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: