Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cinema Kubrick celebrarà els 25 anys amb un mapping i música en viu

El proper 26 d’agost farà 25 anys que el cinema Kubrick va obrir per primer cop les seves portes, i amb aquest motiu estan preparant un seguit d’activitats per celebrar-ho.

Com un dels actes previs, l’actual responsable del cinema Maria Olivella acompanyada del compositor i productor musical Roger Subitana i l’artista visual Sílvia Isach, presentaven una engrescadora proposta que es farà al Kubrick el proper 10 de maig a la tarda. Es tracta d’un acte que sumarà música en directe, amb vídeo projeccions i un muntatge final que servirà per celebrar l’aniversari i homenatjar també el cineasta Stanley Kubrick.

Maria Olivella comentava que s’havien sumat diverses voluntats per tirar endavant aquest projecte i quallar en un acte interessant i atractiu per el públic. Es mostrava també satisfeta de poder celebrar 25 anys.

Olivella agraïa la implicació tant de Roger Subirana com de Sílvia Isach, coneguda com a Sinoca, en aquesta celebració.

Subirana explicava que l’acte servirà per presentar a Vilafranca el seu desè dics, Symbiphonic. Es tractarà d’un concert que s’ha dividit en tres parts. En la primera hi haurà peces dels discs anteriors de Subirana, en la segona es presentarà aquest darrer treball, i la tercera centrarà l’acte de celebració del Kubrick.

Una obra única de música i mapping inspirada en la pel·lícula ‘2001: una odissea de l’espai’ que el músic i la videoartista han creat expressament per l’ocasió.

Finalment Sílvia Isach comentava que utilitzaran la pantalla del cinema, però també una altra situada davant que jugarà amb el concepte del monòlit de la pel·lícula 2001, per oferir projeccions en 3D. La voluntat és generar sensacions visuals i sonores úniques.

La proposta és del tot innovadora, ja que com recordaven és el primer cop que l’interior d’un cinema acull una projecció de vídeomapping.

La cita és el proper 10 de maig a partir de 2/4 de 8 del vespre al cinema Kubrick.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: