Divendres, 3 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Centre Cultural de Sant Sadurní s’incorpora com a col·legi electoral aquest diumenge

El Centre Cultural de Sant Sadurní s’incorpora com a col·legi electoral aquest diumenge

L’Índex deixa de ser punt de votació a partir d’ara, i hi ha alguns canvis de seus en relació a les darreres eleccions.

El proper 28 d’abril, amb motiu de les Eleccions Generals, hi haurà alguns canvis de seu dels col·legis electorals de Sant Sadurní.

Concretament, el Centre Cultural de la Plaça Nova s’estrenarà com a col·legi electoral acollint les meses que a les darreres eleccions eren al Casal d’Entitats i les meses que estaven ubicades a l’Índex tornaran al Casal d’Entitats. Així doncs, l’Índex deixarà de ser col·legi electoral a partir d’aquestes eleccions.

D’aquesta manera, es torna a la distribució de meses i locals anterior al 2014, any en què es va haver de modificar a causa de les obres de rehabilitació i condicionament de les antigues escoles de la plaça Primer Homenatge a la Vellesa, que és l’actual Centre Cultural.

Els veïns i veïnes del municipi ja han rebut als seus domicilis a principis d’abril les targetes censals on s’especifica el col·legi electoral assignat i, si és el cas, la nova seu on podrà exercir el dret a vot.

L’Oficina d’Atenció Ciutadana estarà oberta a la ciutadania per qualsevol dubte o incidència durant la jornada electoral de diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: