Diumenge, 8 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal posa en marxa un Consell Consultiu i un Cercle Social per potenciar l’entitat

La Societat La Principal de Vilafranca fa dos anys que ha renovat la seva junta i està elaborant un pla estratègic per tal de guanyar presència a la societat i al mateix temps analitzar-se internament

Els responsables del Casal han presentat aquesta setmana dues propostes amb les quals volen impulsar l’entitat i fer-la més present al territori. El president del Casal, Miquel Àngel Garcia; el gerent de l’entitat, Salvador Casals; i dos dels membres de la Junta Directiva, Marcel Esteve i Joan Nicolàs, explicaven aquestes eines que s’emmarquen en el Pla Estratègic que estan impulsant aquests dos darrers anys des de la renovació de la junta.

Entre les iniciatives que es volen promoure hi ha la de convertir el Casal en un espai obert a la reflexió sobre la cultura al territori, i per fer-ho s’han desenvolupat dues eines. Com comentava Miquel Àngel Garcia, d’una banda es crearà un Consell Consultiu format per socis i ex-socis amb la intenció d’avaluar la feina que es du a terme; i també s’impulsa un Cercle Social per recollir la col·laboració d’entitats i empreses per potenciar l’acció cultural i de caire social de l’entitat.

El Cercle Social, que ja està constituït faran trobades semestrals, i la primera està prevista per el 6 de maig a les 8 del vespre per tal de recollir les opinions dels polítics del territori en relació la cultura.

Tot plegat vol servir per ajudar a tenir una millor visió de quin és el Casal que hi ha actualment i quin es vol tenir d’aquí a uns anys. Bàsicament eines que han de servir per escoltar demandes que puguin venir tant de dins de l’entitat amb les diferents seccions que la composen; però també per explicar de cara enfora quina feina es fa des del Casal.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
21:00
Músics de Vilafranca
Antoni Insensé Bertran (1859 - 1910)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: