Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal organitza una nova edició del Nerf Camp aquesta setmana santa

Com ja han fet aquests darrers anys, la sala del Casal es converteix durant aquests dies de festa escolar en un improvisat espai de joc amb pistoles Nerf.

Com recorda el president del Casal, Miquel Àngel Garcia, és una proposta que ara fa dos Nadals van fer joves de l’entitat i que s’ha demostrat força exitosa, i que va variant en cada edició. Enguany, una de les novetats és que la zona fosca s’ha convertit en un espai Star Wars.

A partir de 7 anys, i fins els 14, els participants en el Nerf Camp gaudeixen de diferents espais repartits per el teatre en que han de posa a prova la seva habilitat i punteria. Es tracta d’una activitat que combina l’esport, s’ha de salvar diferents obstacles i moure’s per la pista, i evidentment l’encert amb les Nerf per fer caure diferents objectes i jugar amb altres participants.

Des de dimarts i fins dijous en horari de 5 de la tarda a 8 del vespre es pot participar en aquesta activitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: