Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Desenes de persones assisteixen a la masterclass benèfica de zumba organitzada per ADAP

Desenes de persones assisteixen a la masterclass benèfica de zumba organitzada per ADAP

L’Associació d’Amics Defensa dels Animals de l’Alt Penedès va organitzar dissabte passat una jornada solidaria amb el nom «Jo ballo pels peluts» per recaptar fons per la seva associació.

Al matí hi havia una sessió de ioga i a la tarda una masterclass de zumba i pilates al Pavelló Firal de Vilafranca. L’objectiu d’ADAP és defensar i promoure l’adopció d’animals de companyia, donant una nova oportunitat a tots aquells que estan abandonats i desemparats. Des de l’associació se’ls proporcionen cures, higiene, assistència veterinària i se’ls ubica en cases que gent voluntària ofereix com a habitatge temporal, és a dir, cases d’acollida on els ajuden a recuperar-se tant físicament de les lesions o malalties, com psicològicament dels traumes que puguin tenir.

En aquesta època de l’any, que acaba el període de caça, reconeixen que es produeixen encara més abandonaments.

Una vegada recuperats se’ls dona en adopció, fent una anàlisi prèvia i posterior de les famílies per a assegurar que acaben en bones mans. Tots els animals que s’adopten compten amb microxip, bovines, estan desparasitats amb el compromís d’esterilització per part de l’adoptant. Des d’ADAP treballen especialment per aconseguir l’adopció d’animals adults, ja que els cadells diuen que els vol molta gent.

A més, des de l’Associació d’Amics Defensa dels Animals de l’Alt Penedès també fan pedagogia sobre la cura dels animals i lluiten per conscienciar a la població i prevenir l’abandonament d’animals.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: