Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ciutadans es presentarà a Vilafranca i als Monjos a les properes eleccions municipals

Aquest dimecres es publiquen al Butlletí Oficial de la Província les llistes que concorreran finalment a les eleccions municipals.

D’aquesta manera s’han desvetllat algunes incògnites, respecte a llistes i també respecte a noms dins de les llistes. Ciutadans havia anunciat la seva intenció de presentar candidatures a la comarca, però no ho havia confirmat fins ara. Finalment es presenten a Vilafranca, amb una llista encapçalada per Eladio Garcia, i a Santa Margarida i els Monjos amb una llista que encapçala Ana Casals. també presenten llista a Olesa de Bonesvalls, amb Manuel Matos com a cap de llista, a Gelida, amb Alvaro Ariet i a Castellet i la Gornal, amb Maria del Pilar Benito.
A Vilafranca, doncs, es presentaran 7 candidatures. Les sis que ja tenen representació actualment a l’ajuntament més la de Ciutadans.
Pel que fa als noms de les persones que integren les llistes la principal incògnita desvetllada avui ha estat la llista de Junts per Vilafranca, encapçalada per l’actual alcalde, Pere Regull. La llista es presentarà públicament aquest mateix dimecres, però es pot avançar dels primers llocs dues novetats. No continuen ni el regidor de Cultura, Raimon Gusi, ni el regidor d’Urbanisme, Josep M Martí. En canvi s’incorporen en el lloc número 7 el director del setmanari El 3 de vuit, Ricard Rafecas, Pere Catasús, en el número 8, i la expresidenta dels Xicots, Esther Vicente en el número 9.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: