Dijous, 18 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Cesc Freixas presenta a Vilafranca ‘Festa Major’, recuperant els seu esperit més festiu

El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles presentava aquest cap de setmana al Casal de Vilafranca el seu setè dics, que du per títol Festa Major.

Aquets 2019 Cesc Freixas està celebrant els seus 15 anys sobre els escenaris i ho fa amb aquest disc que es va presentar precisament el mateix dia en que s’esqueien els 15 anys del seu primer concert.

Freixas comentava que estava content de poder presentar aquest disc a Vilafranca, amb el format de duet que està duent arreu i estrenant una nova il·luminació. Acompanyat de Víctor Nin, amb ‘Festa Major’ vol recuperar l’esperit optimista de treballs anteriors que potser havia perdur en els darrers més combatius. Totes les peces tenen per títol algun dels actes que tenen lloc durant una festa major, i per tant és un treball més de celebració.

Freixas comentava que estava satisfet de l’acollida que estava tenint aquest darrer treball, ja que en la majoria de concerts han exhaurit les entrades. Fent una mirada enrere, també valorava positivament els 15 anys de trajectòria i haver pogut consolidar un projecte musical.

Amb una posada en escena sòbria, i acompanyat del guitarrista Víctor Nin, la veu i les lletres de Cesc Freixas prenen tot el protagonisme i tota la força sobre l’escenari.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:20
Futbol en directe
Vilafranca - Europa

Penedès Televisió

16:30
Esport comarcal
Futbol: Les Cabanyes - Atlètic Vilanova
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: