Dimarts, 24 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cesc Freixas presenta a Vilafranca ‘Festa Major’, recuperant els seu esperit més festiu

El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles presentava aquest cap de setmana al Casal de Vilafranca el seu setè dics, que du per títol Festa Major.

Aquets 2019 Cesc Freixas està celebrant els seus 15 anys sobre els escenaris i ho fa amb aquest disc que es va presentar precisament el mateix dia en que s’esqueien els 15 anys del seu primer concert.

Freixas comentava que estava content de poder presentar aquest disc a Vilafranca, amb el format de duet que està duent arreu i estrenant una nova il·luminació. Acompanyat de Víctor Nin, amb ‘Festa Major’ vol recuperar l’esperit optimista de treballs anteriors que potser havia perdur en els darrers més combatius. Totes les peces tenen per títol algun dels actes que tenen lloc durant una festa major, i per tant és un treball més de celebració.

Freixas comentava que estava satisfet de l’acollida que estava tenint aquest darrer treball, ja que en la majoria de concerts han exhaurit les entrades. Fent una mirada enrere, també valorava positivament els 15 anys de trajectòria i haver pogut consolidar un projecte musical.

Amb una posada en escena sòbria, i acompanyat del guitarrista Víctor Nin, la veu i les lletres de Cesc Freixas prenen tot el protagonisme i tota la força sobre l’escenari.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

10:30
Diades castelleres
Barcelona - La Mercè
11:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
11:30
El reportatge
Servei Educatiu de l'Alt Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: