Dijous, 9 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest mes de maig se celebra una nova edició del cicle Poesia a les Caves a Sant Sadurní

Aquest mes de maig se celebra una nova edició del cicle Poesia a les Caves a Sant Sadurní

Al llarg d’aquest mes de maig s’han programat un total de quatre recitals poètics en diferents caves de Sant Sadurní, amb la participació de catorze poetes.

Aquest cicle de poesia es va iniciar l’any 2008 i des d’aleshores s’ha celebrat de forma interrompuda, organitzat pel poeta Santi Borrell i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní. Durant aquestes dotze edicions s’ha comptat amb la presència de més de 200 poetes dels Països Catalans.
La primera cita enguany serà el divendres 3 de maig, a les Caves Raventós i Blanc, amb els poetes Francesc Gelonch, Laia Llobera i Josep Pedrals. Totes els recitals s’iniciaran a les 10 de la nit.
Un dels actes més especials serà un recital dedicat als poetes de les Terres de l’Ebre, amb l’aportació de Zoraida Burgos, recital organitzat a les caves Recaredo el 24 de maig. El festival també incorporarà poesia infantil, a càrrec de Núria Clemares, acte organitzat a les caves Rimarts el 17 de maig, en aquest cas a 2/4 de 6 de la tarda. Una de les novetats d’enguany és una presència molt destacada de dones poetes, que sempre han tingut una presència molt potent en el festival. Enguany hi haurà vuit dones poetes.
En total hi haurà 14 poetes, alguns dels quals ja han participat en anteriors edicions com Francesc Gelonch, responsable de la sala de poesia Horiginal de Barcelona, o Carles Rebassa, últim Premi de Poesia Carles Riba 2018, pel seu llibre “Sons bruts”.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: