Dijous, 19 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte s’ha fet la presentació de les candidatures del Partit Popular de l’Alt Penedès

L’acte, que s’ha celebrata l’hotel Domo de Vilafranca, ha comptat amb la presència del president del Partit Popular català, Alejandro Fernández.

També amb els cinc candidats a l’alcaldia de diferents municipis de l’Alt Penedès.
Fernández destaca la qualitat dels candidats del PP a la comarca, vinculada a les seves ganes de gestionar els municiois.

Els cinc candidats són l’actual alcalde de Pontons, Josep Tutusaus, que es presenta a la reelecció i que vol treballar per acabar els projectes pendents de cara al futur.
Raquel Valls, regidora a Sant Quintí des de fa més de vint anys.
El candidat a l’alcaldia de Gelida és José Antonio Santos que treballarà per a que l’espai públic del municipi estigui lliure de simbología independentista.
El regidor de Sant Sadurní, Carles Jiménez, ha posat en valor la tasca dels militants de base. I finalment, Miquel Tarrada, que es presenta per primera vegada a l’alcaldia de Vilafranca. Tarrada explica que la majoria de propostes que presenten son de gestió de temes de ciutat, i tot i la proximitat amb les eleccions generals, està convençut que als municipis la gent valora els candidats locals.

Alejandro Fernández va cloure l’acte agraïnt el coratge dels candidats, tot elogiant l’experiència i dedicació dels més veterans. També va recordar les dificultats amb que es troben els membres del partit popular en zones de l’interior de Catalunya.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: