Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte s’ha fet la presentació de les candidatures del Partit Popular de l’Alt Penedès

L’acte, que s’ha celebrata l’hotel Domo de Vilafranca, ha comptat amb la presència del president del Partit Popular català, Alejandro Fernández.

També amb els cinc candidats a l’alcaldia de diferents municipis de l’Alt Penedès.
Fernández destaca la qualitat dels candidats del PP a la comarca, vinculada a les seves ganes de gestionar els municiois.

Els cinc candidats són l’actual alcalde de Pontons, Josep Tutusaus, que es presenta a la reelecció i que vol treballar per acabar els projectes pendents de cara al futur.
Raquel Valls, regidora a Sant Quintí des de fa més de vint anys.
El candidat a l’alcaldia de Gelida és José Antonio Santos que treballarà per a que l’espai públic del municipi estigui lliure de simbología independentista.
El regidor de Sant Sadurní, Carles Jiménez, ha posat en valor la tasca dels militants de base. I finalment, Miquel Tarrada, que es presenta per primera vegada a l’alcaldia de Vilafranca. Tarrada explica que la majoria de propostes que presenten son de gestió de temes de ciutat, i tot i la proximitat amb les eleccions generals, està convençut que als municipis la gent valora els candidats locals.

Alejandro Fernández va cloure l’acte agraïnt el coratge dels candidats, tot elogiant l’experiència i dedicació dels més veterans. També va recordar les dificultats amb que es troben els membres del partit popular en zones de l’interior de Catalunya.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Va de castells
Tota l'actualitat castellera, amb Pep Ribes
22:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna

Penedès Televisió

20:30
El gloriós
Figuetaires, Cercolets i Banda de Música
21:00
Músics de Vilafranca
Antoni Nogués Torras (1820-1882)
21:15

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: