Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum ha acollit la presentació de ‘Vinos. Contextualización y viticultura. Sapiens del vino’

De fet s’hi presentava el primer volum dels cinc o sis que els seus autors esperen treure al mercat.

‘Vinos. Contextualización y viticultura. Sapiens de vino. Volumen I’ forma part de la Bullipedia, l’ambiciós projecte d’enciclopèdia de la restauració gastronòmica promoguda per elBullifoundation. L’enciclopèdia Sapiens del vi és una obra dirigida per Ferran Adrià i Ferran Centelles i editada per Bullipedia.

La presentació tenia lloc a l’auditori del Vinseum i comptava amb la participació dels seus autors, Ferran Centelles, Bruno Tannino i Rubén López Cortés, acompanyants per la periodista i sommelier Sílvia Culell.

Centelles explicava poc abans de la presentació a Vilafranca que el primer volum centra el seu primer capítol en la contextualització.

El segon capítol versa sobre la viticultura. S’hi parla de les vinyes, els vivers, els viticultors, els cellerers amb raïm propi, les diferents filosofies que s’apliquen al conreu de la vinya i, amb un especial èmfasi, de les condicions geològiques i climàtiques que fan que els vins siguin tan diferents entre sí.

El llibre es presentava dins el cicle de presentacions Llibres de Vi que organitza periòdicament el Vinseum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: