Dilluns, 27 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Vilafranca amplia i millora la seva àrea d’estacionaments per a autocaravanes

L’àrea d’estacionament per a autocaravanes de Vilafranca, situada a la part inferior de l’aparcament de l’Espiga, estarà tancada durant 4 setmanes amb motiu dels treballs d’ampliació i adequació.

Els treballs han començat aquesta setmana i està previst que finalitzin el divendres 5 d’abril.

Amb aquestes millores es doblarà la capacitat d’aquesta àrea, que passarà de les 10 places actuals a 20. També es delimitarà, es farà nova la llosa i els embornals de desguàs, es renovarà la font per al subministrament d’aigua potable i l’espai per a l’abocament d’aigües residuals. També s’habilitarà una zona d’esbarjo amb taules de pícnic, on s’hi plantaran arbres, i s’instal·laran punts d’informació turística de la ciutat i del territori.

Mentre durin aquests treballs l’àrea estarà tancada, però les autocaravanes que visitin Vilafranca podran compartir espai d’estacionament amb la resta de vehicles a l’aparcament de l’Espiga que restarà obert, si bé no disposaran dels serveis habituals com la possibilitat de fer el desguàs d’aigües residuals.

Aquestes millores s’emmarquen en el projecte “Xarxa d’Àrees d’Acollida d’Autocaravanes a la comarca de l’Alt Penedès” promogut pel Consorci de Promoció Turística del Penedès. En el desenvolupament del projecte i el seu cofinançament, hi són presents els ajuntaments de Mediona, El Pla, Sant Cugat de Sesgarrigues, Sant Martí, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí, Sant Sadurní, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelles , Vilafranca i Vilobí.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: