Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC presenta la seva candidatura amb la voluntat de possibilitar el canvi al govern municipal

Els comuns volen fer efectiu un canvi en la manera de governar i treballar per Vilafranca des de l’Ajuntament. Consideren que l’actual equip de govern ha estat mol passiu en algunes qüestions.

El cap de llista de VeC de cara a la cita electoral del proper mes de maig, Ramon Arnabat, ha explicat que ja tenen confeccionada la candidatura. Com ja van fer fa quatre anys proposaran a la ciutadania que la validi i per això seran aquest dissabte al matí a la rambla de Sant Francesc, dissabte a la tarda al barri de l’Espirall i diumenge al matí al barri de la Girada. També es podrà fer a partir del dissabte a través de la web www.catalunyaencomu.cat

Arnabat ha remarcat que la seva proposta vol fer possible el canvi al capdavant de l’Ajuntament vilafranquí, i ha refermat que ni per activa ni per passiva donaran suport a una continuïtat de l’actual equip de govern. Ha defensat que Vilafranca necessita un canvi, ja que s’ha arribat a una situació de paràlisi que cal canviar amb propostes que siguin més agosarades i pensades per afavorir els ciutadans.

Així, Arnabat denunciava que en quatre anys el govern municipal no ha fet res per la millora de les rodalies; i no hauria fet res per reclamar per exemple els diners que la Generalitat deu a l’Ajuntament en concepte de les llars d’infants si Vilafranca en Comú no ho hagués demanat en una moció.

En aquest sentit, des de VeC defensen que han fet un equip per guanyar les municipals a Vilafranca, deixant de banda de moment els llocs que cadascú ocupi a la llista.

De fet en aquest acte Arnabat estava acompanyat d’algunes de les persones que confegiran la llista de VeC com Antonio Fernández, Anna Pujadó, Dolors Villaró, Xavier Peñafiel i Antoni Navarro.

La candidatura oficialment es presentarà en un acte a Cal Bolet el proper 2 d’abril a 2/4 de 8 de la tarda amb la participació de Gerardo Pisarello, Jéssica Albiach i el mateix Ramon Arnabat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: