Dissabte, 25 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una setantena de cotxes americans participen en una trobada solidària organitzada a Vilafranca

La trobada volia recollir diners per a Veterinaris Solidaris i el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf.

La Rambla de Sant Francesc es va omplir diumenge al migdia de vehicles americans. Cotxes principalment, però també motocicletes i camions. Una trobada organitzada per el motor bar Igarage de Vilafranca, amb la col·laboració del Club Corvette Espanya i la Colla Castellera Jove de Vilafranca.

Enric Martí, responsable de l’organització de la festa, remarcava que la iniciativa tenia un caire solidari per tal de recollir fons que es destinaven a Veterinaris Solidaris i el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf. La participació de més de 70 cotxes era tot un èxit.

El Club Corvette Espanya organitza de manera habitual trobades arreu del territori, i aquesta a Vilafranca era una més que en aquest afegia un rerefons solidari. Des del Club Corvette, Oscar Ryan explicava que els seus components tenen una passió per la cultura americana i especialment els cotxes.

La trobada comptava amb el suport també de l’Ajuntament de Vilafranca, i el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort explicava que valoraven positivament aquesta primera experiència a la vila.

Els vehicles es van concentrar al llarg del matí a la Rambla de Sant Francesc, i després van anar en comitiva fins a la zona esportiva on es va organitzar un dinar. Tot just abans de sortir de la Rambla, la colla Jove Xiquets de Vilafranca van alçar dos pilars de 4. La colla col·laborava activament en aquesta trobada, ja que membres de la Jove feien de controls d’accés als vehicles i participaven també en l’organització del dinar a la zona esportiva.

Una trobada que va cridar força l’atenció dels vilafranquins i penedesencs que es van acostar al centre de Vilafranca per gaudir d’un bon matí de diumenge observant aquests cridaners vehicles americans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: