Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una tertúlia ha debatut sobre el valor econòmic del paisatge vitivinícola

El valor econòmic del paisatge ha centrat la tercera tertúlia intercongressual del Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola.

Aquest any, el Congrés d’Art i Paisatge Vitivinícola tindrà lloc al mes de juny. Fins que arribi la cita, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, la Universitat Panthéon Sorbonne i el Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola organitzen un cicle de tertúlies per abordar diferents aspectes relacionats amb el paisatge.

Aquest dimarts a la tarda, a les instal·lacions de l’Enològica, tenia lloc la tercera tertúlia del cicle, dedicada al valor econòmic del paisatge.
La tertúlia estava dirigida per la paisatgista i investigadora Soazig Darnay.

A la taula l’acompanyaven diferents professionals per parlar del valor econòmic del paisatge des d’aquestes diverses perspectives.

La directora de comunicació de la plataforma escapadarural.com, Ana Alonso, comentava que sovint no es dóna valor al paisatge i que quan es fa cal tenir en compte molts aspectes per assegurar la seva sostenibilitat.

Per la seva part, la representant de la cooperativa agroalimentària L’Aresta Pati Homs, explicava com treballen en relació al territori que els acull i als professionals amb els quals es relacionen.

Aquestes tertúlies són obertes al públic i busquen ser un espai de reflexió amb la participació de persones que treballen dia a dia i incideixen en el paisatge vitivinícola del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: