Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un any més el Casal s’omple d’infants disfressats en el seu carnaval infantil

Els més petits van mostrar des de l’escenari del Casal les seves disfresses abans de participar en una festa amb un grup d’animació que va omplir de gresca el teatre de la societat La Principal.

Dissabte a la tarda la Societat La Principal el Casal obria portes un any més als infants per tal d’acollir el carnaval infantil. Una festa que serveix als més petits per viure la il·lusió del carnaval en us espai emblemàtic de la vila i on sovint no poden gaudir de tanta llibertat de moviments com en aquesta data. Com explica el gerent del Casal, Salvador Casals, és una festa familiar que permet que es pugui desfilar per l’escenari del teatre.

Es tracta d’una festa important dins del calendari del Casal, i que té la voluntat d’obrir la societat també a Vilafranca i comarca, ja que tant poden participar-hi fills i filles d’associats com infants que no tingui cap relació amb l’entitat. Casals explicava que estaven satisfets del funcionament d’aquesta festa.

La festa comença a quarts de sis de la tarda, amb l’obertura de portes i l’accés a la sala del teatre per tal d’anar desfilant per l’escenari. Un moment en que els familiars aprofiten per tal de fotografiar els més petits amb les seves disfresses i amb tot el protagonisme al teatre del Casal.

Després hi havia l’actuació d’un grup d’animació per fer ballar grans i petits. La festa acabava amb el sorteig de premis entre els infants participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: