Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Subirats organitza passejades per la Terra del Préssec d’Ordal

Subirats organitza passejades per la Terra del Préssec d’Ordal

Quan arriba la primavera, els presseguers comencen a florir i comença una nova temporada de passejades per la Terra del Préssec d’Ordal.

Les primeres dues sortides s’han fet ja en temps de floració, els passats 9 i 10 de març. El cercle de passejades continua amb l’aclarida a la terra del Préssec, el 27 d’abril on es podran observar els préssecs ja formats, parant especial atenció a la feina d’aclarir i als objectius d’aquesta tasca. I finalitza amb la passejada en temps de collita, el 2 de juny, on s’explicaran diferents aspectes relacionats amb el préssec d’Ordal com la situació geogràfica, peculiaritats del préssec o la diferenciació respecte a altres préssecs.

Subirats és el municipi més extens de la comarca de l’Alt Penedès i comparteix el cultiu del préssec i el Mercat del Préssec d’Ordal amb el conreu de la vinya i l’elaboració de vins i caves.

L’hora de sortida d’aquestes passejades és a 2/4 d’11 del matí i el
punt de trobada l’escultura del Préssec d’Ordal a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal. La durada de l’activitat és 2 hores aproximadament.

L’itinerari té un recorregut de 4,5 quilòmetres de dificultat fàcil/mitjana. Es recomana portar calçat adient i aigua. El preu d’adult és de 5 euros, i els menors de 12 anys gratuït.

Per a més informació i inscripcions contacteu amb l’Oficina de Turisme de Subirats al correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: