Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Sis persones d’un grup criminal ingressen a presó per cultiu de plantes i tràfic de marihuana

Ingressen a presó sis membres d’un grup criminal dedicat al cultiu de plantes de cànnabis i tràfic de marihuana en cases a l’Alt Penedès

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud han desarticulat un grup criminal especialitzat en el cultiu i tràfic de marihuana en cases aïllades de l’Alt Penedès.
L’operatiu policial ha permès detenir nou persones, de nacionalitat dominicana, d’edats compreses entre 25 i els 55 les quals es dedicaven al cultiu, distribució i venda de marihuana en domicilis.

La investigació es va iniciar al mes de febrer, quan els agents van tenir coneixement que un grup de persones de nacionalitat dominicana havien establert diferents plantacions de marihuana en cases aïllades de Sant Joan de Mediona, per la seva posterior distribució en diferents punts d’oci nocturn de l’entorn metropolità de Barcelona.

Les gestions d’investigació van permetre la identificació dels integrants del grup criminal. Els agents van determinar que els líders del grup s’havien establert a Terrassa, des d’on s’encarregaven de distribuir les drogues en zones d’oci nocturn de l’Àrea metropolitana. El grup hi havia instal·lat quatre plantacions a Sant Joan de Mediona, una a Tordera, una a Igualada i una altra més petita a Terrassa.

Els arrestats van passar a disposició judicial el dia 2 de març, el jutge va decretar l’ingrés a presó provisional per sis d’ells i llibertat amb càrrecs per als altres.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

10:30
De festa
Festa de la Cervesa Artesana - Mediona
10:45
De festa
Festa del Barri del Poblenou
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: