Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV oferirà en directe tres dels actes més destacats del VilaPensa

Durant la primera setmana d’abril Vilafranca acollirà la segona edició del VilaPensa, amb retransmissions en directe des de Penedès TV.

El proper dimecres 3 d’abril la televisió local del Penedès oferirà en directe l’acte inaugural del VilaPensa, que aquest any gira entorn la recerca de la felicitat. Es tracta de la conferència ‘La por a la felicitat’, de Marina Garcés, doctora en filosofia per la Universitat de Barcelona. La conferència tindrà lloc a l’auditori del Vinseum.

Un altre acte que serà retransmès en directe és la conferència del dia 4, dijous, a les vuit del vespre també a l’auditori del Vinseum. En aquest cas, els doctors en filosofia Xavier Antich i Begoña Román dirigiran la conferència sota el títol ‘Ens pot, la filosofia, ajudar a ser feliços?’.

Finalment, Penedès TV emetrà el divendres 5 d’abril a les set del vespre la taula rodona al voltant de Raimon Panikkar i la seva concepció de la felicitat i del món, on participaran Antoni Bassas, Àngels Canadell i Xavier Serra.

Els actes es podran tornar a visualitzar durant el cap de setmana: dissabte a les 12 del migdia, diumenge a dos quarts d’una del migdia i diumenge a les vuit del vespre, respectivament. A més a més, quedaran penjats a la pàgina web del programa.

Podeu trobar el calendari complet del VilaPensa clicant el següent enllaç, que us derivarà a la pàgina del festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: