Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mig miler de persones es concentren a la plaça de la Vila per donar suport a l’aturada del 8M

Al punt de les 12 del migdia, mitja hora abans de la lectura del manifest del 8M, la plaça de la Vila ja estava ben plena de persones, bàsicament dones per de donar suport a la vaga general feminista

Davant del nombrés públic assistents, membres del col·lectiu que organitzava aquesta aturada a Vilafranca han llegit un manifest unitaris al qual donaven suport les diferents entitats i col·lectius de l’esquerra independentista.

Han començat recordat que ells feien una convocatòria de vaga general, i no de dues hores com era el cas dels sindicats majoritaris. Clara Bricullé, en nom del Col·lectiu organitzador ha llegit el manifest.

Després membres de l’esquerra independentista i de col·lectius femnistes han llegit també manifestos on s’han posicionat per exemple en contra de la celebració de la rua de carnaval coincidint amb el 8M, en contra de la cosificació i masclisme que hi ha darrera aquesta festa.

Entre les crides a la igualtat de la dona en tots els àmbits, una jove d’origen musulmà ha volgut reclamar també igualtat i respecte.

En la concentració també hi eren representants de CCOO i UGT, que d’aquesta manera donaven suport a la concentració que s’ha fet a la plaça de la vila, tot i que recordem en el seu cas la convocatòria d’aturada que fan és només de 2 hores per torn.

La concentració ha acabat després de les lectures dels manifestos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: