Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marc Parrot presenta el seu treball Refugi a Vilafranca en tres concerts en una petita iurta

Dijous al vespre Marc Parrot oferia el primer dels tres concerts amb que presenta el seu darrer disc a la capital de l’Alt Penedès. Divendres ofereix els dos darrers.

Parrot explica que Refugi és un espai mental on les cançons poden desenvolupar-se en tot el seu potencial, i que per tal de fer-ho s’ha buscat aquesta posada en escena propera i singular. Una proposta escènica que va anar creixent al mateix temps que les cançons que conformen el disc, i que va quallar gràcies a la direcció escènica de Los Galindos. Així, Parrot trenca les barreres de l’escenari i comparteix amb el públic un espai comú que no permet trucs ni artificis. Vestint amb senzillesa cançons essencials que configuren un moment de refugi únic en cada concert.

Un espectacle íntim i personal que té lloc en una iurta de nou metres de diàmetre. Des de les textures electròniques a les acústiques més petites, les cançons agafen una nova dimensió en aquest espai, on les emocions estan a flor de pell i on músics i públic es fusionen en un sol element.

Parrot cometa que Refugi és una paraula que té un sentit per tothom, i ell ha intentar trobar-li en aquest espai. Un refugi on sentir-se còmode.

En definitiva un espectacle en que s’ha buscat potenciar molt la relació entre els músics i el public, i que quallat en un muntatge diferent i captivador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: