Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lourdes Sánchez anirà de número 2 a la llista del PSC de Vilafranca a les eleccions municipals

En el transcurs del programa Contrapunt el portaveu del grup municipal socialista i candidat a les properes eleccions, Francisco Romero, ha avançat qui serà la número dos de la seva llista.

Concretament una cara coneguda que torna als primers llocs del PSC, Lourdes Sánchez. Romero ha dit que estava satisfet de recuperar-la.
Francisco Romero ha lloat la sensibilitat de Sánchez en aspectes educatius, o de defensa de la sanitat pública. Així ha remarcat que els socialistes tindran com a un dels objectius prioritaris la lluita per recuperar serveis que les retallades d’altres administracions en els darrers anys han fet minvar.
D’altra banda no ha donat més detalls sobre la resta de noms que poden acompanyar els primers llocs de la llista, però sí que ha fet una valoració molt positiva de la tasca dels actuals regidors socialistes, apuntant que tindran continuïtat.
Respecte a la número dos de la llista del PSC a Vilafranca per a les properes eleccions municipals, Lurdes Sánchez, recordem que va ser Síndica de Greuges abans d’entrar en política, i va ser regidora del PSC entre el 1999 i el 2011.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: