Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estació d’autobusos i l’Espai jove La Nau ja disposen d’aparcaments tancats per a bicicletes

Aquests aparcaments tenen 10 places cada un, i cal inscriure’s a l’OAC per poder disposar la clau per obrir-los ja que queden tancats. Cada bicicleta ha d’estar lligada individualment al seu interior.

Amb aquests dos nous aparcaments, que se sumen al que està situat a tocar a l’estació de RENFE, al passeig Camp dels Rolls, ja són tres els que hi ha a Vilafranca a disposició de les persones que es desplacen amb bicicleta per la ciutat.

Aquests aparcabicis disposen de 10 places i queden tancat amb clau, si bé cada bicicleta ha d’estar lligada individualment al seu interior. La utilització d’aquests aparcaments tancats per a bicicletes és gratuïta però cal estar registrat a l’Ajuntament. Les persones interessades en aquest servei han d’estar empadronades a Vilafranca i s’han d’adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de la Casa de la Vila, on cal omplir un formulari i signar un compromís de bon ús del servei.

En el moment de la inscripció es lliura la clau per poder accedir al servei. Els menors d’edat poden demanar clau d’ús però cal que la sol·licitud la signi el pare, mare o tutor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: