Dilluns, 18 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’estació d’autobusos i l’Espai jove La Nau ja disposen d’aparcaments tancats per a bicicletes

Aquests aparcaments tenen 10 places cada un, i cal inscriure’s a l’OAC per poder disposar la clau per obrir-los ja que queden tancats. Cada bicicleta ha d’estar lligada individualment al seu interior.

Amb aquests dos nous aparcaments, que se sumen al que està situat a tocar a l’estació de RENFE, al passeig Camp dels Rolls, ja són tres els que hi ha a Vilafranca a disposició de les persones que es desplacen amb bicicleta per la ciutat.

Aquests aparcabicis disposen de 10 places i queden tancat amb clau, si bé cada bicicleta ha d’estar lligada individualment al seu interior. La utilització d’aquests aparcaments tancats per a bicicletes és gratuïta però cal estar registrat a l’Ajuntament. Les persones interessades en aquest servei han d’estar empadronades a Vilafranca i s’han d’adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de la Casa de la Vila, on cal omplir un formulari i signar un compromís de bon ús del servei.

En el moment de la inscripció es lliura la clau per poder accedir al servei. Els menors d’edat poden demanar clau d’ús però cal que la sol·licitud la signi el pare, mare o tutor.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

14:30
El taller de l'artista
David Ribas - artista plàstic
14:45
40 hectàrees
Dolors Roca
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: