Dimarts, 23 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’escultor Enrique Asensi nomenat membre de l’Acadèmia Europea de les Ciències i les Arts

L’artista viu entre Les Gunyoles i Colonia, a Alemanya, on estrenarà properament dues exposicions

L’artista Enrique Asensi, valencià de naixement però resident entre les Gunyoles i Colonia a Alemanya, ha començat a formar part de la prestigiosa Acadèmia Europea de les Ciències i les Arts amb seu a Düsseldorf. L’acadèmia compta ja amb uns 2000 membres i entre ells hi ha, fins i tot, guanyadors de premis Nobel.

Asensi porta molts anys vivint a Alemanya i fent gran part dels seus treballs allà. Però a Catalunya també podem gaudir de la seva obra. L’any passat va exposar a Montserrat i, des de fa uns anys, existeix el Parc d’escultures de Les Gunyoles on la seva obra està incorporada dins del paisatge penedesenc. Tot i passar gran part del seu temps a Colonia, Asensi fa temps que té casa en aquest nucli d’Avinyonet del Penedès. Va arribar-hi a través del vi.

En el transcurs del programa ‘L’entrevista’ de Ràdio Vilafranca i Penedès TV va parlar també dels treballs en els que està immers actualment.

D’una banda, el 19 de maig s’inauguraran dues exposicions alhora en dos museus diferents d’Alemanya. I de l’altra, el 8 de setembre s’iniciarà una exposició en una església romànica de Colonia. La peculiaritat és que aquesta església acull, des de fa 25 anys, obres d’artistes coneguts mundialment com Eduardo Chillida.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

02:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar
02:45
40 hectàrees
Converses
03:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, dissabte

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: