Diumenge, 21 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escultor Enrique Asensi nomenat membre de l’Acadèmia Europea de les Ciències i les Arts

L’artista viu entre Les Gunyoles i Colonia, a Alemanya, on estrenarà properament dues exposicions

L’artista Enrique Asensi, valencià de naixement però resident entre les Gunyoles i Colonia a Alemanya, ha començat a formar part de la prestigiosa Acadèmia Europea de les Ciències i les Arts amb seu a Düsseldorf. L’acadèmia compta ja amb uns 2000 membres i entre ells hi ha, fins i tot, guanyadors de premis Nobel.

Asensi porta molts anys vivint a Alemanya i fent gran part dels seus treballs allà. Però a Catalunya també podem gaudir de la seva obra. L’any passat va exposar a Montserrat i, des de fa uns anys, existeix el Parc d’escultures de Les Gunyoles on la seva obra està incorporada dins del paisatge penedesenc. Tot i passar gran part del seu temps a Colonia, Asensi fa temps que té casa en aquest nucli d’Avinyonet del Penedès. Va arribar-hi a través del vi.

En el transcurs del programa ‘L’entrevista’ de Ràdio Vilafranca i Penedès TV va parlar també dels treballs en els que està immers actualment.

D’una banda, el 19 de maig s’inauguraran dues exposicions alhora en dos museus diferents d’Alemanya. I de l’altra, el 8 de setembre s’iniciarà una exposició en una església romànica de Colonia. La peculiaritat és que aquesta església acull, des de fa 25 anys, obres d’artistes coneguts mundialment com Eduardo Chillida.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Va de castells
Tota l'actualitat castellera, amb Pep Ribes

Penedès Televisió

18:30
Festa Major dels Monjos
Ball de lluïment
20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
El gloriós
Cotonines i Nans

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: