Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Aules d’Extensió Universitària s’acosten a l’estètica de la salut

Una conferència de Jordi Porta va servir per tractar aquesta qüestió, reprenent l’activitat de les Aules d’Extensió Universitària per a Gent Gran que es va veure afectada per l’atura del passat 21F.

Aquest dijous hi havia sessió de les Aules d’Extensió Universitària per a la gent gran de Vilafranca, recuperant la que es va suspendre per la jornada de vaga general del passat 21 de febrer.

El doctor i catedràtic d’INEF Jordi Porta era l’encarregat de conduir la sessió, amb el títol «L’ètica i estètica de la salut. La imatge imposada» i en que l’objectiu era donar una visió de com la societat actual potencia i sovint imposa uns canons estètics i de bellesa que poden acabar afectant la nostra salut.

Davant d’un nodrit auditori, Porta va anar explicant els canvis que s’han produït al llarg de la història en relació als cànons estètics, i com la majoria de la societat fem esforços per encaixar-hi. En aquest sentit, Porta remarcava que cal trobar un terme mig i l’equilibri entre les imposicions socials i la nostra salut.

La propera de les sessions està prevista per el 7 de març centrada en l’àmbit de la filosofia. Joan Manuel del Pozo, catedràtic de la Universitat de Girona oferirà una conferència amb el títol de ‘Reflexions a partir de la «Utopia» de Thomas Moore’. Com sempre a partir de les 6 de la tarda a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: