Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ateneu Gelidenc organitza una xerrada sobre els beneficis dels arbres en entorns urbans

L’Ateneu Gelidenc organitza una xerrada sobre els beneficis dels arbres en entorns urbans

La conferència es farà a l’Ateneu Gelidenc el proper 28 de març, per tal d’explicar els beneficis que els arbres ofereixen a les persones, també en entorns urbans.

La xerrada tindrà lloc el proper 28 de març, i vol centrar-se en els beneficis que els arbres aporten a les persones. Organitzada per l’Ateneu Gelidenc, la xerrada “El Bosc Urbà” anirà a càrrec de l’arborista gelidenc Juan Crespo. Serà el dijous 28 de març a les 7 de la tarda al local del carrer Dr. Rafael Galés, 21 de Gelida.

A l’acte es parlarà com els arbres beneficien tothom fins i tot en entorns urbans, aportant dades sobre els avantatges per la salut, el clima, l’economia, el benestar de les persones i la cohesió social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: