Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC organitza un debat per parlar sobre quina república volem per Catalunya

Dijous de la propera setmana l’Auditori de Vilafranca acollirà un debat que organitza l’ANC de la capital de l’Alt Penedès per tal de debatre sobre com s’ha de plantejar la futura República Catalana.

Com explicava la coordinadora de l’ANC, Esther Guell, es vol parlar com cal imaginar-se-la, quins reptes cal afrontar, per quin model de societat i de país cal treballar.

Par tal de tractar aquestes qüestions s’ha convidat a cinc persones de reconegut prestigi per tal que plantegin els seus punts de vista des de la seva trajectòria política i professional. Els participants seran Ernest Benach, president del Parlament entre 2003 i 2010; Irene Rigau que va ser consellera de la Generalitat en diferents etapes i també diputada; Eduardo Reyes, diputat al Parlament entre 2015 i 2017; Gabriela Serra també diputada entre 2015 i 2017 i Enoch Albertí, membre del Consell Assessor per la Transició Nacional.

Güell remarcava que la voluntat des de l’ANC és continuar parlant i plantejat propostes al voltant de la República Catalana, i en aquest cas amb persones que han estat en la primera línia política fins fa no gaire temps.

El debat es farà el proper 28 de març, a partir de les 8 del vespre, a l’Auditori de Vilafranca amb entrada lliure. Com sempre els assistents podran fer preguntes als participants.

D’altra banda, des de l’ANC de Vilafranca es mostraven satisfets de la bona participació en la manifestació del passat cap de setmana a Madrid, ja que van sortir 13 autocars des del Penedès. I s’anunciava també que s’està organitzant un autocar per anar diumenge 24 de març a Altsasu per donar suport als joves empresonats i les seves famílies. Els interessats poden posar-se en contacte amb l’ANC de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: