Dilluns, 27 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’ANC organitza autocars per anar a la manifestació de Madrid d’aquest dissabte

Des de Vilafranca sortiran un total de 4 autocars i al conjunt de l’Alt Penedès en seran una dotzena.

La mobilització, que pretén tenir caràcter unitari, traslladarà a la capital espanyola el malestar pel procés judicial contra els líders independentistes. L’acte a la capital espanyola es planteja com una de les principals protestes vinculades al judici al Tribunal Suprem i en el marc d’una bateria de mobilitzacions de l’independentisme que s’han fet per denunciar la repressió i la vulneració de drets fonamentals.

La sortida a Vilafranca serà dissabte vinent a les 8 del matí a l’estació de busos per ser a la manifestació de Madrid al punt de les 6 de la tarda. Al acabar, es tornarà a la capital altpenedesenca i està previst que s’arribi al voltant de les 4 de la matinada. Encara hi ha tiquets disponibles que es poden comprar a un preu de 50 euros a Ca la Madrona al carrer dels Ferrers, a l’Estanc Solsona ubicat al carrer Tossa de Mar, a la llibreria L’Odissea del carrer de La Font i a la Cuscó situada al carrer de Sant Joan, al Forn Mitjans de la Plaça de la Vila i al local d’Autocars Vendrell a la Plaça de Sant Joan.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: