Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès ha viscut un lleuger repunt de l’atur el mes de febrer

A diferència de les dades globals de Catalunya, i també a diferència del que va passar el mes de febrer de l’any passat, enguany la comarca de l’Alt Penedès ha tancat el mes de febrer amb un increment

Un increment de 21 persones als registres de l’atur, amb una xifra total de 5.473 aturats. En canvi Vilafranca ha millorat els registres respecte del mes de gener, amb una reducció de 28 persones i amb una xifra d’aturats de 2.243 persones a 28 de febrer. Sant Sadurní manté el mateix registre que el mes anterior, amb 538 aturats, mentre que als Monjos l’atur ha crescut en 32 persones arribant als 432 aturats i a Gelida també hi ha un repunt de 17 persones, amb 403 aturats a finals de febrer.
Si s’observen les dades interanuals, de febrer del 2018 a febrer del 2019, l’atur és inferior, amb 231 persones menys que l’any passat a l’Alt Penedès i 141 persones menys a Vilafranca.
Respecte al conjunt del país cal apuntar que l’atur ha baixat en 1.734 persones a Catalunya durant el mes de febrer respecte al gener, xifra que representa un descens del 0,4%. Segons les dades publicades pel Ministeri de Treball, la xifra d’aturats ha caigut un 5,1% si es compara amb el mateix mes del 2018, això vol dir que hi ha 21.539 persones més amb feina i que el nombre d’aturats és de 396.642 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: