Dissabte, 25 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tercera edició de la Fira de Playmòbils consolida la bona assistència de públic a Vilafranca

El pavelló Firal de Vilafranca acull un any més la Fira de Playmòbil, que es consolida amb una molt bona assistència de públic i activitats molt diverses per a totes les edats.

Aquest cap de setmana el pavelló firal s’ha tornat a omplir de fans dels playmòbils per visitar i participar de les moltes activitats que des l’organització proposen als assistents en aquesta fira que té aquestes conegudes figuretes com a protagonistes.

Una tercera edició que ha confirmat la bona acollida a Vilafranca i el Penedès, amb una molt bona assistència de públic al llarg del cap de setmana. Com explica un dels organitzadors de la fira, Alexis Andreu, és una proposta amb activitats diverses per a tots els públics, els diorames que permeten veure composicions molt creatives fetes amb tot d’elements de Playmòbil; i punts de venda especialitzats.

El públic de la fira és bàsicament familiar, tot i que també hi ha adults col·leccionistes que aprofiten per mirar de trobar alguna figura o complement concret.

Des de l’Ajuntament és una iniciativa que valoren molt positivament, com apuntava el regidor de promoció econòmica Joan Manel Montfort. En destaquen la bona acollida a nivell de públic quer s’acosta fins el recinte firal, com també la implicació de diferents entitats de la vila.

Així, els qui es van acostar fins a la fira van poder veure prop d’una desena de diorames sobre temàtiques diverses realitzats amb els playmòbils; d’activitats lúdiques lligades o no a aquestes figures com ara tir amb arc, unes bitlles i unes cistelles de bàsquet; i diferents parades de venda especialitzada tant de figures de playmòbil com de complements diversos relacionats amb aquestes mítiques joguines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: