Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana vinent es faran els treballs d’asfaltatge al carrer Papiol

La setmana vinent, de dilluns 18 a divendres 22 de març, es faran els treballs d’asfaltatge del c/ Papiol i de l’av. Barcelona, entre els carrers Cid i Sarriera.

Es tracta dels darrers treballs pendents per enllestir les obres d’urbanització a la zona nord de l’eix de la via.

Per aquest motiu, la mobilitat quedarà afectada de la manera següent: els vehicles que vulguin accedir al nucli urbà per l’avinguda de Barcelona s’hauran de desviar, a la rotonda de l’Esclat, cap al carrer Plàtans o cap als carrers Lavern, Sant Cugat Sesgarrigues i avinguda de la Pelegrina.
Els vehicles que vulguin sortir del nucli urbà en direcció a Vilanova i la Geltrú s’hauran de desviar pel c/ Santa Digna i els que vulguin fer-ho en sentit Barcelona ho hauran de fer per l’eix dels c/ Santa Clara i Igualada.

Els dies 21 i 22 de març es preveu asfaltar el c/ Papiol i el veïnat no podrà entrar ni sortir dels aparcaments comunitaris. És necessari preveure-ho amb antelació. Tot i així l’empresa constructora es posarà en contacte amb el veïnat del carrer per facilitar informació de l’evolució de l’obra.
Els recorreguts de les línies L1 i L2 del bus urbà quedaran afectats i els busos realitzaran itineraris alternatius.

La bateria de contenidors d’escombraries situada al Pont del Carril es desplaçarà durant les obres al c/ Sant Raimon de Penyafort, núm. 2.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: