Divendres, 30 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Llum del Nord recorda la única dona que ha governat al Marroc amb motiu del 8 de març

Amb aquesta exposició des de La Llum del Nord es vol donar a conèixer la figura de Sayeda Al Hurra. Es pot visitar al passadís de l’Hospital Comarcal.

La Xarxa de Dones de l’Associació La Llum del Nord ha muntat una exposició que es pot visitar al passadís de l’Hospital Comarcal i amb la qual es vol recordar i donar a conèixer Sayeda Al Hurra, la única dona que ha governat al Marroc.

A través de diversos plafons s’explica qui va ser aquesta dona i el perquè de la seva importància. A més, com explicava des de la Llum del Nord Asma Harti, va néixer a Chefchauen, població amb la que la capital de l’Alt Penedès hi te contactes estrets.

L’exposició es pot veure al passadís de l’Hospital Comarcal fins el 29 d’aquest mes de març. En català i àrab els plafons expliquen la seva història i contextualitzen l’època en que va viure Sayeda Al Hurra a la zona de Xauen, propera a Tetuan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: