Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jornada de l’Emprenedor arriba a la seva 17a edició a Vilafranca

La jornada vol posar en valor el foment de l’emprenadoria premiant les millors iniciatives tant entre els nous emprenedors com entre els centres de secundària que han participat en el programa.

El proper dijous 21 de març tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Vilafranca la 17a edició de la Jornada de l’Emprenedor, un matí dedicat al foment de l’emprenedoria a través de l’intercanvi d’experiències, la formació i el reconeixement als comportaments emprenedors dels joves de la comarca.

Aquesta jornada clou el Creajove’19, un programa promogut pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca que va posar-se en marxa fa disset anys amb la finalitat d’incentivar la cultura emprenedora entre els joves del Penedès.

El Creajove té caràcter anual, i s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari de la comarca en els que enguany han participat un total de 523 alumnes en 22 tallers impartits en 11 centres de la comarca.

Aquesta 17a edició de la Jornada de l’emprenedor s’iniciarà a les 9 del matí amb la formadora, emprenedora i fundadora de Valors d’Emprendre Maria Batet. Posteriorment, a partir de les 11 del matí, es procedirà al lliurament dels premis del Concurs Creajove’19, amb la presència del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort. Es coneixeran els guanyadors del premi al millor projecte empresarial presentat per persones emprenedores fins als 40 anys, i dels premis a la idea de negoci més creativa i al millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària, dues categories reservades a alumnes que han participat als tallers Creajove.

Aquesta jornada és gratuïta tot i que per assistir-hi es requereix inscripció prèvia a través del web del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca http://promocioeoconomica.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: