Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La germana de Carles Puigdemont ha participat a la inauguració de l’exposició ‘LlibertArt’

Divendres passat es va inaugurar l’exposició “LlibertArt” en un acte al qual estaven convidats representants de l’Associació Catalana pels Drets Civils, que aglutina els familiars de presos i exiliats

L’acte comptava amb l’assistència del regidor de Cultura, Raimon Gusi, i amb la presència de Montse Puigdemont, germana de Carles Puigdemont, i amb Núria Tarrés, mare de l’Adrià, un jove que també es troba fora del nostre país.
Montse Puigdemont explicava que actes com aquest suposen, d’una banda, que la repressió encara no ha acabat, però d’altra son una mostra de la solidaritat de la societat catalana.
Per la seva banda la Núria Tarrés explicava la situació d’angoixa que viuen les famílies en un procés tant llarg.
L’acte també comptava amb la presència del president d’Òmnium a l’Alt Penedès, Jordi Parellada, i del membre de la Fundació Pinnae, Joan Raventós.
LlibertArt és una exposició i venda d’obres donades per diferents artistes amb els beneficis destinats a la Caixa de Solidaritat. Una trentena d’artistes penedesencs participen en aquesta exposició.
La mostra està formada per obres, de temàtica lliure, provinents de les donacions d’artistes de Vilafranca, Subirats, Sant Sadurní, Mediona, Vilanova, Sant Quintí, Llorenç, Cubelles i el Vendrell. Hi ha un total de 18 pintures, dues il·lustracions, un gravat, sis fotografies, un dibuix, tres escultures i un repujat en aram, que es venen a preus que oscil·len entre els 50 i els 500 euros.
Les obres estaran exposades fins al 21 d’abril al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca i estan a la venda per a tothom que hi estigui interessat.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
12:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: