Diumenge, 21 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca se celebrarà el cap de setmana del 6 i el 7 d’abril

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca afronta la seva 27a edició amb algunes novetats.

Amb més de 7.500 metres quadrats d’exposició de turismes, furgonetes, tractors i maquinària agrícola i 550 vehicles revisats i garantits de Km 0, demos, gerència i ocasió, la Fira del Vehicle d’Ocasió torna a Vilafranca el cap de setmana del 6 i el 7 d’abril. La fira es podrà visitar, tant dissabte com diumenge, de deu del matí a nou de la nit. Compta amb la participació de 16 concessionaris, 10 de turismes i 6 de maquinària agrícola, sent la única fira d’ocasió que inclou aquesta àmplia tipologia de vehicles.

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca afronta la seva 27a edició amb algunes novetats, com l’ampliació de l’espai d’automoció amb la ocupació del segon pavelló semi-cobert amb cotxes i furgonetes, la col·locació dels tractors i la maquinària agrícola a l’espai exterior entre pavellons o el 100% d’ocupació de tot l’espai d’exposició.

Xavier Mas, gerent de REMM Guitart, explica que el mercat del vehicle d’ocasió segueix creixent mentre que el del vehicle nou baixa, tot i que poc.

Mas afirma que la cita de Vilafranca atrau molta gent de fora perquè és una «bona fira» i ofereix grans oportunitats, amb vehicles totalment revisats i garantits.

Durant l’anterior edició de la fira, van visitar-la 7.200 persones, un 12% més que l’any 2017. Un 40% dels assistents eren de fora de l’Alt Penedès i un 20% de fora del Penedès. La fira va vendre l’any 2018 un 45% dels vehicles exposats durant els dies de l’esdeveniment i la setmana posterior. El 48% d’aquestes vendes es feien a compradors de fora de la comarca.

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca comptarà amb un espai infantil amb inflables, servei de bar amb food truck i es farà un sorteig entre els visitants d’un iPad.

Tota la informació sobre la fira es pot consultar al següent web.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

18:30
Musical
Selecció de música variada
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas

Penedès Televisió

18:30
Festa Major dels Monjos
Ball de lluïment
20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
El gloriós
Cotonines i Nans

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: