Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Crida celebrarà el proper 15 de març un acte de presentació pública a l’Alt Penedès

Membres fundadors de la Crida Nacional per la República de Vilafranca i el Penedès s’han constituït com a coordinadora provisional.

com a coordinadora han organitzat un acte de presentació que tindrà lloc el proper divendres 15 de març a les vuit del vespre al teatre Cal Bolet de Vilafranca.
Jordi Sogas ha explicat que l’acte serà presentat pel diputat de Junts per Catalunya i veí de Vilafranca, Eduard Pujol, i comptarà amb les intervencions de l’exconsellera Marina Geli i de l’advocat Jaume Alonso Cuevillas.
L’activista i ex vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany, explica que després de la fundació de la Crida al mes de gener, ara cal anar estenent-la territorialment.
Ara l’objectiu és veure quants són al territori i organitzar la seva actuació amb el principal objectiu de convertir Catalunya en un estat independent, en forma de república, per la via pacífica i amb un col·lectiu transversal.
En el transcurs de l’acte de presentació pública a l’Alt Penedès, que tindrà lloc el 15 de març a Cal Bolet, la coordinadora provisional anunciarà la data d’una assemblea oberta que tindrà com a objectiu decidir la millor manera d’estendre la Crida a la comarca i les primeres feines a fer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: