Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ha ingressat a presó un jove per un robatori en un domicili de Vilafranca

Ha ingressat a presó un jove per un robatori en un domicili de Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra de Sant Vicenç dels Horts, amb col·laboració dels agents de Vilafranca, van detenir el divendres 22 de febrer, dos nois de nacionalitat xilena.

Els va detenir com a presumptes autors d’un robatori interior de domicili al municipi de Vilafranca, un robatori o furt d’ús de vehicle i per conduir sense haver obtingut mai permís o llicència.
Els fets van passar el mateix dia, quan els agents van tenir coneixement que s’acabava de produir, durant el matí, un robatori d’un domicili de Vilafranca. Els autors dels fets s’havien endut un turisme i una motocicleta, entre d’altres objectes del seu interior.
El vehicle estava dotat de GPS, que anava transmetent directament al mòbil de la víctima la seva ubicació.
Gràcies a la col·laboració entre les comissaries de Vilafranca i de Sant Vicenç dels Horts es va aconseguir localitzar i aturar el vehicle en un control de pas a Vallirana. Durant l’escorcoll els agents van localitzar les joies i altres objectes sostrets del domicili violentat. Posteriorment, i degut a la manca de col·laboració de les persones detingudes, la prova radiològica realitzada en un centre hospitalari va determinar que un d’ells era menor d’edat i l’altre major d’edat.
El detingut menor d’edat va passar a disposició de Fiscalia de Menors i el major d’edat va passar a disposició judicial, on el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.
La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: