Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Georgiana Ciupag formarà part de la candidatura d’ERC a les eleccions europees

Georgiana Ciupag és una vilafranquina d’origen romanès que també forma part de la candidatura republicana a les properes eleccions municipals a Vilafranca.

Ciupag afirma que a la campanya europea ha de servir per aturar l’auge de l’extrema dreta i també exposa que l’Europa dels pobles i de les persones és molt millor que l’Europa dels estats.

D’altra banda, també hi ha dues penedesenques més que formaran part de les candidatures d’Esquerra Republicana a les eleccions generals. Al Congrès dels Diputats, la candidata republicana serà la regidora de Sant Sadurní Montse Medall. Medall considera que a l’Estat s’hi ha de ser per tombar el règim del 78, per tombar un estat oligàrquic que és presoner de les empreses de l’Ibex35 i per denunciar la repressió política i social contra el moviment republicà. Per la seva banda, l’alcaldessa de Sant Pere de Riudebitlles, Rosa Maria Esteve serà la candidata al Senat. Esteve apunta que cal que el republicanisme d’esquerres sigui present a totes les trinxeres i a tots els espais per poder fer sentir la seva veu.

Els republicans afirmen que encaren aquestes eleccions amb l’objectiu de reforçar el moviment independentista, fer front a la repressió i lluitar per la recuperació dels drets socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: