Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Foix Cuyàs serà la pregonera del 60è aniversari dels Falcons de Vilafranca

Foix Cuyàs serà la pregonera del 60è aniversari dels Falcons de Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca ja han escollit la que serà la pregonera del seu 60è aniversari, i ho han fet en un temps rècord.

De fet, mai no s’havia triat aquesta figura a aquestes alçades de la temporada. Però és que la Foix Cuyàs és una figura de consens i que no genera dubtes. Forma part del selecte grup dels escuts de plata, un reconeixement que es dóna als falconers amb una trajectòria de més de 25 anys a la colla. De fet se n’hi va estar 29, involucrant-se en diverses juntes com a secretària, com a cap de la tècnica i finalment com a presidenta, en el període 2013-2014, esdevenint la primera dona, i fins el moment la única, en presidir els Falcons de Vilafranca.
Filla del Joan Cuyàs, un històric falconer i membre del grup que va fer revifar la colla a finals dels anys 60, ha acceptat de bon grat la responsabilitat de fer el pregó en una data tan assenyalada com és un seixantè aniversari, tot i que confessa que, quan va rebre l’encàrrec, en un primer moment no s’ho va creure, però ràpidament va dir que si, i és que per a ella “és tot un honor poder fer un pregó en el què compartir totes les experiències, sobretot quan el pas per la colla ha estat tan positiu a nivell personal”.
El pregó tindrà lloc a principis de desembre, i donarà inici a la traca final d’actes d’un any amb molta activitat falconera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: