Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Escoles i instituts de Vilafranca fan aquests dies les jornades de portes obertes

Les jornades de portes obertes s’estan celebrant a les escoles de Vilafranca des de la setmana passada. L’ultima cita serà el dijous 28 de març a l’Institut Nou de Vilafranca.

Aquestes jornades es convoquen perquè les famílies puguin tenir un primer contacte i recollir informació que ajudi en l’elecció i valoració del centre i perquè puguin resoldre dubtes i inquietuds. Cada centre les organitza a la seva manera amb la voluntat d’explicar la seva manera de treballar a les famílies que han d’escollir escola per als seus fills i filles.

En el cas de l’escola Mas i Perera, la jornada de portes obertes va tenir lloc el dilluns a la tarda i va començar amb una xerrada en la qual es va presentar a les famílies interessades el projecte pedagògic del centre en tots els seus vessants.

Després de la xerrada, les persones assistents es van repartir en grups per fer una visita per les instal·lacions de l’escola i conèixer amb més profunditat alguns dels projectes que s’hi desenvolupen, com el Pati Actiu, l’Escola Verda o el servei de Biblioteca. Els grups estaven guiats per alumnes de cicle superior, amb el suport de professorat i pares i mares.

En el cas del Mas i Perera, la seva directora explica que, en unes jornades com aquestes, aprofiten per transmetre la seva manera d’enfocar l’aprenentatge de l’alumnat en tota la seva estada a l’escola.

El període de preinscripció per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria arrenca el 29 de març i s’allarga fins al 9 d’abril. El calendari de tots els tràmits que s’han de seguir es pot consultar a la pàgina web https://ensenyament.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: