Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es suspenen els actes institucionals de l’Ajuntament de Sant Sadurní per donar suport a la vaga

La Regidoria d’Igualtat de Sant Sadurní comunica que suspèn els actes institucionals amb motiu del Dia de la Dona, que s’havien de fer aquest divendres 8 de març, per donar suport a la vaga feminista.

En un comunicat s’exposa que ‘Les dones seguim patint tant a nivell laboral com en els espais privats, una manca de corresponsabilitat en les tasques de cura que generen una doble jornada laboral, una bretxa salarial que provoca que les dones treballem gratuïtament, de mitjana, dues hores al dia, així com les dificultats en arribar a llocs de comandament’.
Per aquest motiu, s’ajornen els actes previstos pel 8 de març fins al divendres 15 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: