Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenten les 3es jornades formatives per a joves adolescents D-forma’t

D-Forma’t és una iniciativa impulsada per les entitats de lleure juvenil de Vilafranca: el GEP, el MIV i l’Agrupament Escolta.

La tercera edició de les jornades formatives D-forma’t tindrà lloc aquest dissabte, de deu del matí a set de la tarda, simultàniament a l’escola Pau Boada i al nou espai jove La Nau. Aquestes jornades són totalment gratuïtes i estan dirigides a joves d’entre 12 i 18 anys.

D-Forma’t és una iniciativa impulsada per les entitats de lleure juvenil de Vilafranca, el GEP, el MIV i l’Agrupament Escolta, amb la voluntat d’impulsar un projecte lúdic i alhora formatiu, que sigui obert a la participació de qualsevol jove amb inquietuds i que ajudi a aprofundir en temes socials que li puguin ser pròxims.

Les novetats d’aquest any són el canvi d’ubicació de les jornades per tal de poder ampliar el nombre d’activitats i els espais simultanis de les activitats amb grups més reduïts.

Com que es vol englobar una franja d’edat bastant àmplia i els interessos, les inquietuds, els arguments i el ritme d’aprenentatge no són els mateixos per a tothom, les activitats estan pensades i organitzades per a dos grups d’edat.

El grup “petit”, d’11 a 16 anys, podrà escollir entre les següents activitats: ‘Posa pals a les rodes a la desinformació’ o ‘Taller d’art. Participa i experimenta’t amb l’expressió artística’, al matí; i, a la tarda, entre el taller pràctic de clown ‘Dona corda al teu nas’ o el taller sobre la gestió dels residus ‘Endinsa’t al món dels plàstics’.

El grup “gran”, de 15 a 19 anys, al matí podrà assistir al taller-documental ‘Palestina, arrels de resistència’, a un debat de filosofia al carrer sota el títol ‘La recerca de la felicitat’ o a la xerrada ‘Tanquem els Centres d’Internament per a Estrangers’; i, a la tarda, a un debat sobre ‘Economia social i alternatives de consum’, el taller de sexualitat ‘Desmuntem mites, parlem de plaer!’ o el taller d’autogestió de l’Espai Jove.

Tot i que les jornades estan dividides per franges d’edat, també hi haurà moments en els quals es duran a terme activitats conjuntes.

Les inscripcions es poden formalitzar a través del formulari en línia que es pot trobar al web https://joventut.vilafranca.cat. Per a més informació es pot contactar amb l’organització de les jornades a través de l’adreça electrònica i a les xarxes socials a través del perfil @dformat_2019.
Un any més, el D-Forma’t compta amb el suport de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: