Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta ‘La primera vez que vi un fantasma’

La gira estatal de presentació del darrer llibre de l’escriptora Solange Rodríguez ha passat també per Vilafranca.

La prestigiosa escriptora equatoriana, Solange Rodríguez Pape, es troba a l’estat espanyol per presentar el seu llibre de contes ‘La primera vez que vi un fantasma’. La gira ha passat per 8 grans ciutats, com Madrid, Barcelona o Saragossa i dijous de la setmana passada arribava també a Vilafranca.
El volum l’ha publicat l’editorial penedesenca Candaya.
‘La primera vez que vi un fantasma’ és un llibre que ha causat un fort impacte a Equador, un recull de 15 relats de literatura de l’estrany.
Solange Rodríguez és investigadora i professora a la Universidad de les Artes a l’Ecuador, i és una de les narradores més representatives de la nova literatura llatinoamericana anomenada de l’estrany.
Els 15 pertorbadors relats de ‘La primera vez que vi un fantasma’ transiten per la foscor, el fantàstic o el pervers, per expulsar el lector de la realitat més complaent i empènyer-lo fatalment a la incertesa.
La publicació és una coedició de l’Editorial Candaya i el Servei d’Edicions de la Universidad de las Artes de Guayaquil.
A la llibreria L’Odissea el llibre ‘La primera vez que vi un fantasma’ era el centre d’un apassionat diàleg sobre les claus, els secrets i el sentit de l’anomenada literatura de l’estrany, on participaven tres autors molt lligats a Candaya, que també han incorporat a les seves obres elements de la literatura fantàstica, David Monteagudo, Daniel Jándula, i Conchi Hito.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: