Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els participants en els plans d’ocupació de l’Ajuntament han estar rebuts al saló de sessions

Les 69 persones que participen en els plans d’ocupació d’enguany reben formació i suport per facilitar la seva reinserció laboral. Han estat rebuts al saló de plens per posar en valor la seva feina.

Dimecres al matí Pere Regull, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica i del tinent d’alcalde de Serveis a les persones va fer una recepció a les persones que estan participant dels plans d’ocupació a l’Ajuntament de Vilafranca.

Joan Manel Montfort va donar la benvinguda als assistents, tot destacant que els plans d’ocupació són una eina que disposa l’Ajuntament per tal de poder donar ajut a famílies que ho necessiten. Apuntava també que tenen un alt nivell d’inserció laboral, proper al 40%.

Després diferents participants en els plans d’ocupació van anar explicant la tasca que duen a terme i les sensacions i valoracions que fan de la seva feina.

En el mateix sentit, l’alcalde Pere Regull remarcava que és un acte important ja que hi ha moltes persones que no fa gaire estaven treballant i en una situació estable que pensaven segura, i que a causa de la crisi van perdre la feina i es van veure abocats a una situació molt complicada. Explicava que cal prendre consciència de la seva problemàtica i oferir sortides.

Per Regull aquest acte també vol ser un reconeixement a la feina que fan els participants en els plans d’ocupació, i posar en valor també el fet que és una feina important per Vilafranca.

Aquestes persones estan contractades mitjançant plans d’ocupació dels programes de la Diputació, Treball i Formació, Enfeina’t-Aturats llarga durada, Joves en pràctiques de Garantia Juvenil i Treball als barris-Espirall. L’Ajuntament rep diferents línies de subvenció per a la contractació d’aquestes persones tant de la Diputació com del Servei d’Ocupació de Catalunya, i al llarg de la seva estada en aquest programa reben suport i formació per facilitar el seu retorn al mercat laboral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: